perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ninjago Cole lakritsikinuskikakku


Poikien ninja-innostus ja synttärit; tässä paremmin onnistunut kokeilu. :) Pohjana kääretorttupohja, täyte limecurd ja valkosuklaatäyte, toinen väli tummasuklaatäyte, päällä lakritsikinuski. Koriste sama kuin valkosuklaakakussa, eli marsipaania, sivelin sen pohjan oivariinilla niin ei lähtenyt ollenkaan sulamaan tai hikoilemaan. Joskus se vaan on niin että yksinkertainenkin on kaunista. :)

2 kommenttia:

 1. Moi! sulla on tosi kivaa blogi! hienoja kakkuja! :)

  Käy ihmeessä kattomassa mun blogi, ja liity lukijaksi jos tykkäät :) http://ssaijanblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  http://www.etsiresepti.fi/

  VastaaPoista