maanantai 26. huhtikuuta 2010

Italialainen pääsiäispiirakka


Tässä herkullisessa suolaisessa piirakassa on ricottajuustoa, parmesaanijuustoa, neljä kananmunaa keskellä ja paaaaljon pinaattia. Tehtiin tätä työväenopiston ruokakurssilla, voin laittaa tarkankin reseptin jos joku tahtoo. Helppo piiras, pakastevoitaikina (jota itse en meinannut millään saada pysymään ehjänä ja riittämään 24cm:n irtopohjavuuan reunoille, liian kylmää?) ja ainekset sekoiteltiin, kananmunat rikottiin pinaattijuustoseoksen keskelle tehtyihin "kuoppiin" ja paistuivat uunissa kiinteiksi. Herkkua, täyttävää.

4 kommenttia:

  1. Hei Heli
    Näitä kasvisruokailijolle sopivia piirakkareseptejä ei ole koskaan liikaa, joten jos jaksat naputella reseptin, ottaisin sen mielelläni. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. onpa herkullisen kuuloista ja näköistä :) minäkin kaipailisin ohjetta..

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista, kirjottelen siis ohjeen heti kun kerkiän..

    VastaaPoista
  4. Vielä hetki malttakaa, en ole unohtanut.. :oP

    VastaaPoista