perjantai 1. tammikuuta 2010

PekaanipähkinäjuustokakkuMun suuhun sopivampi ois Pecanpähkinäjuustokakku, mut tuolla nimellä oli resepti. Sain joululahjaksi "Juustokakkuja juhlaan ja arkeen" ja sieltä nappasin heti "one of the best" kuulostavan ohjeen uutta vuotta juhlistamaan. Ensimmäinen kokeilu näiden uunissa paistettavien juustokakkujen saralla. JOKU virhe siinä ohjeessa kuitenkin oli, laitoinkin kustantajalle kyselyä, mutta vaikka oli täsmälleen samankokoinen vuoka kuin ohjeessa neuvottiin, niin kakusta tuli kolme kertaa paksumpi kuin kirjan kuvassa. Lisäksi tuota päällisen muruseosta olisi riittänyt vaikka kolmeen kakkuun... Vaaleaa muscovadosokeria ei kaupasta löytynyt joten tummalla mentiin. Mutta hyvää oli jokatapauksessa. Itse tosin tykkään vielä makeammista jutuista mut sitä sai kompensoitua kaatamalla vaahterasiirappia kastikkeeksi. ;o) Vaahterasiirappia oli siis ohjeessakin muttei mielestäni maistunut, harmi. Tätä reseptiä pitää vielä vähän tuunata.

5 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen kakku ongelmista huolimatta! Oiskohan kirjaan tullut vaan joku virhe ainemääriin?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Ja miehen mielestä kyllä maultaankin ihan kympin kakku, niin nää makuasiat vaihtelee.. Sitä mäkin luulen että joko virhe ainemäärissä tai sitten vuuan senttikoossa. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailusta sivullani ja ihanasta kommentista. Linkitin sivusi!
  Pitääpä lähteäkin katsastamaan mitä upeaa täältä löytyy! Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
 4. Olisi mukavaa, että laittaisit näihin jonkun reseptin mukaan, kun itse tykkäisin esimerksi tällaista kakkua kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Hei Anonyymi ja kiitos kommentistasi!

  Tähän en laittanut reseptiä sen takia, koska tekstissäkin kuvailin että sitä tarvitsisi muokata jotenkin, eikä ole tullut tätä tehtyä sen koommin.. Lisäksi aina vähän epäilyttää suoraan kirjasta kirjottaa reseptejä nettiin, tekijänoikeussyistä.. Toivottavasti netin ihmeelisestä maailmasta löytyy joku vastaava. :)

  VastaaPoista