sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Baileyskakku papalleUusi päivä ja uusia kuvia lisäilemään. Tämän kakun tein omalle isälleni isänpäivän kunniaksi (vähän jälkijunassa) ja huomasin että hyydykekakku ja pakastemansikat ei oikein sovi yhteen.. Vaikka kuinka yritti tilkitä reunat niin toki pohjaa pitkin sulavaa mansikkamehua valui pitkin reunoja, siinä sitten söhrättiin talouspaperin kanssa. Mut tällä kertaa perhosten teko sujui jo alkavalla rutiinilla ja nyt olemme sinut Brumbergin tumman suklaan kanssa, joka siis jähmettyy ihan SUPERnopeasti! Kakun maku oli kyllä oikein hyvä, mansikat mukavasti piristi ja raikasti baileysosan makua. Baileyskakun reseptiä tutkailin monestakin paikasta, täällä Virpillä oli se mitä lähinnä toteutin, päällinen oli oma kehitelmä vastaavia tutkailtuani ja ihailtuani mm. Hellapoliisilla.

5 kommenttia:

 1. Hyvä Heli!
  Hieno blogi.
  Ootko seurannut kakkukatrin blogia. Teki meidän Annan synttärikakun :) Ihana nalle puh-kakku oli.
  Terv. Tiina ja tytöt

  VastaaPoista
 2. Kiitti! :) Kakkukatri kuulosti hämärästi tutulta ja kävin heti kurkkaamassa, varsinaista blogia en ollut vielä löytänyt mutta olin nähnyt perhe.fi:ssä hienon valkoisen muumikakun, upea tekijä! Voi kun kaikki taudit ja kiireet kaikkoaisi niin ehdittäis taas saada kärryt koolle pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 3. Joo tässä siis suora linkki Annan synttärikakkuun :) http://kakkukatri.vuodatus.net/blog/2182299/syksyinen-nalle-puh-kakku-winnie-the-pooh-stump-cake/
  Tiina

  VastaaPoista
 4. Olipa UPEA!! Mulla on vielä vähän matkaa tuollaisiin.. :oP Kertakaikkiaan. Hieno. Ja oli varmaan hyvääkin? :o)

  VastaaPoista